GARAGET

Om Garaget


Jag vill fånga de vackra detaljerna i livet


Garaget är en inspirationsblogg, för alla som älskar blommor och trädgård. Jag heter Malin Björkholm, en inredningstjej och florist som blivit en trädgårdstant. En blomsterälskare som som älskar att pynta och göra fint men är kass på att städa. Till vardags arbetar jag som florist, dekoratör samt som fotograf och kreatör där jag främst gör reportage till trädgårds- och inredningsmagasin.

Jag bor i en 70-tals villa på Öland, tillsammans med min händige sambo och våra fyra barn, som vi renoverat under många år. Nu har vi äntligen kommit till trädgården. 

Garaget kom från början till som en privat inredningsblogg. Ett ställe där jag kunde utmana mig själv, min kreativitet och ta bilder som jag inte brukar ta i mitt arbete. Namnet Garaget är platsen där jag arbetar, skapar, mitt kontor helt enkelt.

Allt eftersom tiden gått har jag insett vad jag tycker är allra roligast, blommor och blomsterpyssel och har äntligen fått min barndomsdröm uppfylld och utbildat mig till florist. 

Idag är målet med denna blogg att hoppas inspirera andra, att våga testa nya idéer. Här visar jag främst bilder från min egen trädgård och mitt hem, och trädgårdar, handelsträdgårdar mm jag besöker i privat syfte. På mitt företags hemsida kan du se mer om mina jobb och min portfolio.


 
Att få arbeta med det jag brinner för är en dröm som gått i uppfyllelse och jag nyper mig själv i armen varje dag.
— Malin Björkholm