GARAGET

HOME

Galler av körsbärskvistar

Visst är de fiffiga de där vaserna med galler, såsom vasen äng från Klong, som gör att man lätt kan arrangera blommorna däri. Tyvärr kostar de ju en rejäl slant. Jag gjorde därför en egen variant med en enkel glascylinder och ett galler av körsbärskvistar ovanpå.

Jag har använt en låg glascylnder, körsbärskvistar och silverfärgad myrtentråd.

Började med fyra kvistar som jag la som en ram. Jag ville gärna att kvistarna skulle sticka ut lite utanför cylindern och har tänkt att gallret ska ligga löst ovanpå.

Kvistarna har jag fäst i varandra med myrtentråd som jag virat åt två håll.

Därefter har jag fortsatt och lagt kvistar tills de bildat ett rutnät.

I gallret har jag sedan arrangerat blommorna. Har valt att lämna en del av gallret tomt för att visa den konstruktionen som en del av arrangemanget.