GARAGET

HOME

Vårblommor i småvaser

Måste säga att jag älskar små vaser i alla former och, trots att jag har massor, gärna hittar nya favoriter som får följa med hem. Jag arrangerar mycket gärna i småvaser vid en dukning. Hur avancerade arrangemang jag än lärt mig göra så finns ofta inte tiden till dessa. Då är alltid lite snittblommor i små olika vaser ett säkert kort. 

Arrangera gärna vaserna som en enhet, att de kompletterar varandra och skapar en gemensam helhet. Blanda gärna olika blommor som hålls samman av tex färger. Det är också snyggt att blanda olika vaser både i form och höjd och gör det enklare att skapa ett intressant arrangemang. Sätt blommorna i olika höjder för att skapa djup. Placera flera vaser tillsammans hellre än att sprida ut dem. Här har jag valt att sätta samman några vaser på ett större fat som "håller ihop" arrangemanget.