GARAGET

HOME

Bukett i vitt

Efter många veckor i Malmö är jag nu klar med min floristutbildning. Har varit fantastiskt på så många sätt, förutom att jag lärt mig massor har jag mött så underbara människor. Människor som jag alltid kommer värna om och bry mig lite extra om. Det var verkligen sorgligt att skiljas åt. Som tur är dröjer det inte så många veckor innan jag ska åka ner på besök igen.

Nu när utbildningen är klar och jag lärt mig alla tekniker är det nu som det verkliga arbetet börjar, att öva, öva och åter öva :) Jag vill alltid utvecklas och se att jag blir bättre, testa och prova nya saker och stilar för att på vägen hitta min egen. Jag älskar ju vilda lite trädgårdsinspirerande buketter och arbeten, men det är verkligen inte så lätt att få till som det ser ut. Kommer att försöka lägga ut bilder på mina privata arbeten här för att lättare kunna se min egen utveckling.

Här en bukett med vintervita skönheter och underbara ranunkler :)