GARAGET

HOME

PREVIEW BOKEN EVERYDAY FLOWERS

Efter alla korrekturrundor och provtryck är den nu på väg till tryckeriet, vår bok Everday flowers, blomsterprakt av köpt och plockat. Den 21 mars 2016 kommer den ut i bokhandeln. Under 2015 har vi lagt massor med arbete och det ska bli otroligt kul och spännande se det färdiga  resultatet. Boken kommer bjuda på massor med blomsterinspiration av blomsterdekoratören Jenny Strandh. Jenny har en gedigen erfarenhet och delar med sig av massor med tips och råd. Jag har fått äran att ta alla bilder i boken, alla blomsterarrangemang och fakta står såklart Jenny Strand bakom och texten är skriven av Marie Onäng.

En liten tjuvkik visar jag på här och eftersom vintern fortfarande håller sitt grepp över landet bjuder jag på lite sommarlängtan med ljuvliga pioner.

Ni kommer så klart att kunna köpa boken direkt av mig här och återkommer med mer information.