GARAGET

HOME

ÄNTLIGEN VÅR

I helgen har det regnat både fredag och lördag här på Öland, igår bjöd dock ön på underbart vårväder och jag passade på att pyssla lite ute vid mitt planteringsbord. Njöt av värmen men blommorna ville inte riktigt som jag, grrrr, men vackrare rekvisita får man ju leta efter. 

Den här veckan har jag sett fram emot läääänge nu. Äntligen börjar vår trädgårdssäsong med massor med reportage och underbara trädgårdar att besöka. Alltid lika spännande att se hur det ser ut i verkligheten och träffa dessa härliga människor.

Imorgon och onsdag bär det av mot Stockholmstrakten, hoppas vi kan hinna med ett besök på Zetas när vi kör förbi. Risken är väl mest att bilen är full på vägen hem :) 

IMG_0806.jpg

Till helgen är det dags för Öland spirar med massor med öppna trädgårdar omkring på ön, har du tid tycker jag att du ska försöka ta dig hit en runda.

Hoppas du får en underbar vecka. Kram