GARAGET

HOME

TRÄDGÅRDPLANER

Efter sju års renovering av huset har vi äntligen kommit till trädgården. Jag som egentligen inte kan något om trädgård mer än att jag tycker om att vara i dem. Som trädgårdsfotograf har jag ju haft förmånen att få besöka en hel del och fått massor med inspiration, kanske lite för mycket tom :)

Har så smått börjat fundera på stil och vilken typ av växter jag vill ha. Det känns viktigt att det stämmer överens med huset och dess utformning, så det blir nog mycket bladväxter och gräs. Troligtvis inga rosor och pioner men några blommor kommer säkert smyga sig in. Har i alla fall börjat samla lite inspirationsbilder på Pinterest för att få någon helhetsbild.

Vi har i alla fall gjort en första plan, som säkert kommer ändra sig många gånger på vägen. Vi har försökt tänka på olika sittplatser, beroende på väder och att dela in trädgården i mindre delar. Barnen får en egen hörna och det blir plats för en rejäl köksträdgård. Gräsmattan kommer till stor del att försvinna, glad att jag har en sambo som är fullständigt överens med mig om att gräs är ganska tråkigt. Vill ungarna spela fotboll har vi lekplats med stor gräsyta längst ner på gatan, utan risk för att krossa några rutor. 

Samobon gjorde en underbar skiss. Nu är vi så sugna på att få allt klart.