GARAGET

HOME

BLOMMANDE GRENAR

Allt är så vackert på våren, sådär skir grönska, blommorna är enkla, anspråkslösa på något sätt. Älskar alla träd som blommar snart, sådär vackert på nästan bar kvist. Kanske är det längtan efter det som ska komma som varje år får oss att hoppa högt av glädje över dessa vackra blommor. Har funderat på om det kan passa in med några tidigt blommande träd hos mig, kan nog bli ett par silverpäronträd tror jag, de har så vackert växtsätt. Även om jag tycker om dessa rosablommande körsbärsträd så kommer det nog inte att passa in i stilen jag vill ha i trädgården. Hos mig blir det mycket gräs i olika färger, vackra blad och gärna mycket vintergröna växter. Så klart måste det finnas plats för lite blommor också men inga pioner eller rosor tyvärr.

IMG_0776.jpg

Dessa vackra träd står på en ödeträdgård och jag brukar sno några grenar varje vår. Nu står de och förgyller mitt planteringsbord, hoppas de klarar sig några dagar i alla fall. De får nog hålla sig ute annars skräpar de bara ner..

Malin BjörkholmComment