GARAGET

HOME

UNDERBAR SOLIG LÖRDAG

Vilket väder.....

Äntligen är våren här, och det har lovat ännu varmare denna veckan. Åh vill bara vara ute och njuta. Idag har vi ätit lunch och fikat ute i trädgården, eller det som ska bli en trädgård. Just nu är det mest bara gräsmatta, men det kommer i sinom tid.

Har pysslat lite med blommor i min planteringshörna, så nöjd över den. Underbart att ha en plats att stå och skräpa ner, någonstans där jag kan förvara alla krukor, lådor och verktyg. Ska bara försöka få upp några hyllor över bänken med lite mer plats och på marken ska gräset grävas bort och läggas dit plattor. Marken lutar dessutom här så den måste jämnas till först, så det blir nog först när vi tar hit en grävmaskin. Alltid så mycket förarbete innan allt kan bli klart, inget vidare för en sådan som mig som vill få allt klart med en gång.

Ha en skön lördagkväll. Kram Malin