GARAGET

HOME

BLOOMING FRIDAY, VÅR

Vår.....

Varje år längtar jag till våren lika mycket, längtar efter ljuset som äntligen kommer, längtar efter att det blir grönt och vackert igen. Våren innebär också att min högsäsong börjar, med massor av underbara trädgårdar att besöka och fotografera. Så här års är mitt arbete verkligen en lyx, att få njuta av vackra miljöer på arbetstid är verkligen underbart.

Våren betyder också att alla handelsträdgårdar svämmar över av underbara färger, så härligt med all inspiration. Problemet är väl mest att välja :)

I år håller vi som bäst på att planera för vår trädgård och då är det verkligen svårt att välja. Försöker hitta en stil som ska passa ihop med vårt hus, men får samtidigt inte vara för tråkigt. Hittar massor med inspiration på Pinterest och har sparat ner bilder jag tycker om för att förhoppningsvis kunna se en röd tråd i detta.

Blooming friday har idag temat vår så då tycker jag att dessa pensé bilder kan passa. Blommor i alla dess färger, tillsammans blir det ändå vackert.