GARAGET

HOME

VÄXTHUSBYGGE

Så har vi faktiskt börjat... på riktigt. Det blir nog ett växthus någon gång, snart hoppas jag.

I helgen njöt vi av underbart soligt väder på Öland och vi påbörjade renoveringen av våra fönster till växthuset. Vi hittade dessa på blocket och även ett par dörrar som ska fixas till. Våra fönster är kompletta med karm så samtliga kommer att vara öppningsbara, vilket kommer bli superbra. Har fått många råd att det gärna blir för varmt annars för både människor och växter.

Nu är avvägningen att inte renovera för mycket, i alla fall invändigt, jag vill gärna behålla den slitna charmen men samtidigt måste de ju tåla väder och vind. Så fördelningen blev ganska enkel, sambon, som är noggrann till tusen, tar utsidan och jag, som gärna gör saker fort, tar insidan. Så klart kan vi inte ha flagande färg kvar men lite sprickor i färgen vill jag ju gärna ha kvar. Får hoppas att resultatet blir bra. Än så länge kändes arbetet roligt.. Det går troligtvis över innan vi är klara :)