GARAGET

HOME

JULPYSSEL I VÄXTHUSET

Igår hade vi en underbar pysselkväll i mitt växthus. Massor med skratt, glögg och vin. Underbara vänner som precis som jag älskar att pyssla. Vi lyckades faktiskt få ihop några kransar som, trots vinet, såg ok ut även idag. Det var väldigt många år sedan jag gjorde en krans sist, nu för tiden tar jag mest bilder när andra gör. Men som tur är så lär man sig av det också. Verkligen så roligt.

Den första kransen är med enris, tuja och eucalytus en snygg sort som även hade bär, gjord på halmstomme. De andra som för tillfället pryder dörren till växthuset är tunna tallkransar gjorda på stålringar. Hade från början tänkt ha dem vid entrén till huset men de blir nog för stora där så jag får tänka om lite.

Nästa vecka fortsätter adventspysslet både inne och ute, tycker om att ha allt klart innan första advent. Sedan vill jag bara mysa.

JulMalin BjörkholmComment