GARAGET

HOME

ADVENTSFINT MED JULROSOR

Älskar verkligen att pynta med blommor till advent. Har inte så mycket pynt i övrigt men kan inte ha för mycket blommor, grenar, minigranar. Tycker om när man kan hitta gratis material i naturen som kan användas på ett vackert sätt.
En av julens favoritblommor är julrosen, så enkel och vacker. Pyntade lite i växthuset med mossa och lavapinnar.

Förra veckan besökte jag den underbara butiken Skumpa & Spaljé i Landskrona, en sådan där butik där jag verkligen ville ha allt!! Otroligt mycket snyggt och fantastiskt trevlig personal. Några vackra krukor och dessa underbara ljusstakar fick följa med hem.

Detta lilla miniväxthus fyndade jag i höstas på rea. Har verkligen en förkärlek för växthus, burar, glaskupor, allt blir så fint bakom glas eller galler. Dekorerade med lite kuddmossa, och blommor, några grenar och en ljusslinga. Enkelt och mysigt.