GARAGET

 

Garaget drivs av mig, Malin Björkholm, en inredningstjej som blivit en trädgårdstant. Till vardags arbetar jag som frilansfotograf främst med inriktning mot trädgård och inredning till magasin och tidskrifter. Jag är boende på Öland, i en 70-talsvilla som vi renoverat under många år, tillsammans med min sambo och våra fyra barn.

Garaget kom från början till som en privat inredningsblogg. Ett ställe där jag kunde utmana mig själv, min kreativitet och ta bilder som jag inte brukar ta i mitt arbete.  Namnet Garaget är platsen där jag arbetar, skapar, mitt kontor helt enkelt. Allt eftersom tiden gått har jag insett vad jag tycker är allra roligast, blommor och blomsterpyssel. Jag är en glad hobbypysslare som egentligen inte kan någonting mer än att jag tycker om blommor, vilket ju inte är så svårt att göra. I mitt arbete som fotograf, har jag förmånen att träffa fantastiska florister och många trädgårds- och växtkunniga och jag försöker insupa så mycket kunskap jag kan. 

Idag är målet med denna blogg att hoppas inspirera andra, att våga testa nya idéer. Alla bilder här är från mitt privatliv, mitt hem och min privata trädgård. På mitt företags hemsida kan du se mer om mina jobb och min portfolio.


INSTAGRAM

Besök mig gärna på Instagam, finns under profilen _@garaget.